Ooievaarspas - VCS-DH

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ooievaarspas

Ooievaarspas


Indien een lid beschikt over een geldige Ooievaarspas, dan kan men de contributie betalen door het aanbieden van de Ooievaarspas aan de jeugdcommissie. 

Nadat de pas gescand is en de gemeente Den Haag het geld heeft gestort op de bankrekening van VCS, wordt de factuur in ClubCollect gecrediteerd. Daar kan enige tijd tussen zitten, aangezien de gemeente slechts 1x per maand de gescande passen verwerkt tot betalingen.

De gemeente controleert streng op toepassing van de vergoedingsregels. Wij dringen er dan ook sterk op aan dat u de pas voor 1 oktober van het jaar te laten scannen. Later scannen kan betekenen dat u ( een deel van) de contributie zelf moet betalen.

Let op!: de Gemeente vergoed slechts de contributie. Eventuele inschrijfgelden, kosten van gele en rode kaarten en overige vergoedingen worden niet door de gemeente vergoed en dient men zelf te betalen.

Voor meer informatie over de Ooievaarspasregeling verwijzen we u naar de site van de gemeente Den Haag , https://www.ooievaarspas.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!