Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronaprotocol VCS voor bezoekende verenigingen (update 29 september)

Coronaprotocol VCS voor bezoekende verenigingen (update 29 september)

8 oktober 2020 22:30


Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen mogen we vanaf 29 september helaas geen ouders en toeschouwers meer ontvangen op onze vereniging. Dat geldt zowel bij wedstrijden als bij trainingen.

Het sportcomplex van VCS is daarom voorlopig alleen toegankelijk voor sporters, trainers, teambegeleiders en scheidsrechters. Ouders zijn alleen welkom op ons terrein als zij trainer, leider, vlagger, chauffeur of assistent-scheidsrechter zijn. Deze ouders worden aangemerkt als teambegeleiding. Wij verzoeken de teambegeleiding en dus ook het aantal chauffeurs zoveel mogelijk te beperken. Daarbij geldt maximum aantal van acht begeleiders per team. Daarnaast verzoeken we jullie om onderstaande maatregelen even goed door te nemen voorafgaande aan jullie wedstrijd op VCS.

 

Veel vragen en antwoorden over de gevolgen van de actuele corona-maatregelen, zijn te vinden op de website van NOC*NSF: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

 

Ondanks dat er geen supporters aanwezig mogen zijn wensen wij jullie heel veel plezier, maak er een mooie en sportieve wedstrijd van!

 

Maatregelen op VCS

 

Gebruik je gezond verstand en houd je aan de algemene richtlijnen van het RIVM.

Op onze vereniging geldt een registratieplicht.

Gasten en leden die op de club komen om een wedstrijd te spelen, hoeven zich niet te registreren. Zij worden automatisch geregistreerd via het wedstrijdformulier.

De registratieplicht geldt voor mensen van 13 jaar en ouder die met een elftal meekomen en die niet op het wedstrijdformulier staan. 

Registratie kan bij de toegangspoort van het terrein door het scannen van de daar aanwezige QR code of door het invullen van het registratieformulier via onze website: registratieformulier

Neem allemaal je eigen bidon en drinken mee. Omdat ons clubgebouw dicht is, kunnen we helaas geen drinken aanbieden in de rust of na afloop van de wedstrijd.

Ben je jonger dan 13 jaar? Dan hoef je geen afstand te houden.

Ben je ouder dan 12 jaar, maar jonger dan 18 jaar? Dan hoef je geen afstand te houden tot andere kinderen tot 18 jaar, maar wel 1,5 meter afstand tot iedereen die ouder is dan 18 jaar.

Voor iedereen ouder dan 18 jaar geldt natuurlijk: houd altijd 1,5 meter afstand.

Ons clubgebouw is gesloten. Het is dus niet mogelijk voor sporters, teambegeleiders en scheidsrechters om eten of drinken te kopen.

De wedstrijdtafel vind je bij de ingang van de kantine. Hier kunnen bezoekende verenigingen zich melden.

De kleedkamers mogen niet worden gebruikt. Dit geldt voor alle teams, met uitzondering van VCS Za1, Zo1, JO23 en Dames 1.

Er zijn toiletten beschikbaar, vraag bij de wedstrijdtafel welke toiletten er deze dag beschikbaar zijn.

Graag pas het veld betreden als de teams waarvan de wedstrijd of training is afgelopen het veld hebben verlaten.

Als de wedstrijd of training klaar is, worden al onze leden en gasten, dus spelers en begeleiders, vriendelijk verzocht om zo snel mogelijk het terrein het te verlaten.

Heel veel dank voor de medewerking!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!