Datum

13 september 2014 12:30

Accommodatie

Onbekend

Het is al even geleden maar de analyse van deze wedstrijd moest gecheckt en gedubbelcheckt worden door wijze professoren. En dat duurt altijd even. Die hebben dagdelen nodig om alle “ja maars” en “stel dats” af te vinken om tot een slotconclusie te komen. En dat betekent dat er in de encyclopedie een 5e definitie zal worden toegekend aan het woord slecht. Want dat was deze wedstrijd. Dus vanaf die dag bestaat er naast slecht nieuws gesprek, slecht doorlatende laag, slecht gecentreerd, en slecht geluimd nu ook slechte wedstrijd. Maar voor de neutrale toeschouwer was het gelukkig leuk om naar te kijken!

Begin was wel aardig met een verdiende 1-0 door een doelpunt van Spoel (assist Rooney). Daarna stapelden de foute passes over alle afstanden tot ongekende hoogte. Een Wanicaater op gekleurde schoenen mocht de 1-1 binnenkappen maar VCS kwam voor rust weer op voorsprong door een doelpunt van Tarik. Die keeper van Wanicaat kon er ook maar weinig van.

3e minuut na rust 2-2 door een kappende Wanicaater op gekleurde schoenen en toen was het voor een kwartier een kwartier lang gedaan met de doelpunten. Uit een kluts was het toch weer VCS wat op voorsprong kwam door (grijze) Ros van Ros Schilderwerk & Onderhoud. Dat hij zijn haar niet geverfd heeft is iedereen nog een raadsel maar hij roste in ieder geval de bal in het net. Tussen de bedrijven door ranselde die keeper van Wanicaat nog wat beste kansen voor VCS uit het doel. De kappende en draaiende Wanicaater mocht 4 minuutjes later aanleggen voor de 3-3 en wat nog erger was, ook de 3-4. Snel aftrap nemen en de zoveelste rush van Menno’o leverde zowaar een uitgespeeld doelpunt op. Spoel kon zo een kwartier voor tijd van dichtbij de assist binnentikken voor de 4-4.

Laatste wapenfeit was voor VCS want uit een verkeerd begrepen pass van Ros waren het 2 spelers en de keeper van Wanicaat die er het meest van in de war raakten. Tarik zei “ja dag, daar ga ik niet op lopen” maar Spoel ging toch effe buurten bij die gasten. Te kort kopballetje terug kon zo onderschept worden en betekende vlak voor tijd de 5-4 eindstand.

Tegen Velo heeft VCS aan één puntje genoeg om…