Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Maatregelen

Maatregelen

Verlichting

13 maart 22:15  Mooimeer »


WAT TE DOEN BIJ EEN (VERMOEDELIJKE) CORONABESMETTING OP DE CLUB?

10 oktober 11:45  Is er een speler, vrijwilliger, trainer, coach vermoedelijk besmet met het coronavirus lees dan wat je moet doen in het stappenplan van de KNVB. Zie bijgevoegde link naar het stappenplan-corona van de KNVBmeer »


Coronaprotocol VCS voor bezoekende verenigingen (update 29 september)

8 oktober 22:30  Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen mogen we vanaf 29 september helaas geen ouders en toeschouwers meer ontvangen op onze vereniging. Dat geldt zowel bij wedstrijden als bij trainingen. meer »


Richtlijnen voor sportaanbieders, bestuursleden en beheerders van sportaccommodaties

18 mei 19:15  Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en aanwijzingen rondom het coronavirus, willen wij u in relatie tot sport- en beweegactiviteiten op de hoogte stellen van het volgende. De Nederlandse regering heeft op 21 april de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd en voor een deel versoepeld. Voor de sport betekent dit dat alle sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden zeker tot en met 28 april gesloten zullen blijven. Vanaf 29 april worden de maatregelen voor kinderen en jeugd versoepeld, hetgeen het volgende inhoudt: https://sportengemeenten.nl/publicaties/sport-en-coronavirus/ meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!