Want wie wil er nu de 3e ronde halen.....

Datum

18 oktober 2014 12:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag is er door het Dreamteam nog gevoetbald in de 2e ronde van de beker. Zoals altijd spelen wij deze wedstrijd uit omdat zoiets veel leuker is want kans om op ku(ns)tgras te spelen is vele malen groter. Ditmaal was het Vitesse Delft en die beschikken over twee ku(ns)tgrasvelden en gelukkig stond onze wedstrijd ingedeeld op één van die fantastische bodems. Maar de teleurstelling was groot toen op het allerlaatste moment werd omgeschakeld naar echt gras. En die tactische ingreep kwamen de mannen van VCS Ros Onderhoud & Schilderwerken niet meer te boven…

In het kort: VCS speelde het beste voetbal, Vitesse Delft kreeg de beste kansen. Hoogtepunten in dit duel was het bijna record van Spoel die met een enkelblessure binnen 5 minuten de wedstrijd moest staken. Record blijft stevig in handen van Sven want die ging ooit binnen 25 seconden door zijn enkel ergens bij een cornervlag. Historici langs de lijn wisten ook nog een anekdote van ene Haaften die met een minuut of 3 door zijn enkel is gegaan waarmee Spoel waarschijnlijk op de 3e plek staat.

Saillant detail was het guitige spelertje van Vitesse Delft. Die met die opgestroopte mouwtjes waardoor hij ontzettend op Andrew Ridgeley leek. Die zanger van Wham maar dan in een nog sullerige uitvoering. Die krijste van de pijn als een baby, kon echt niet meer verder spelen maar als door een wonder stond dit knaapje de 2e helft weer in het veld. Wat een snoepje op je knie wel niet doet voor een kind.

VCS Ros Onderhoud & Schilderwerken (spelend met rouwbanden vanwege het tragische overlijden van jeugdspeler Wesley Hoek) gaf de 1-0 weg door wat mislukt wegwerken en een (op het oog) trage Ros die de bal niet meer wist in te halen. Dit was ook de ruststand. Na rust was VCS beter en kwam ook verdiend op voorsprong door onze sigeunert Giorgio die knap de 1-1 binnen wist te schieten. VCS Ros Onderhoud & Schilderwerken kreeg diep in de 2e helft ook nog een terecht penalty. Andrew van Vitesse Delft was hier zo boos om dat hij een arm reclamebord een schop gaf want dit kon zo maar de een plek in de 3e ronde kosten. Maar waar ze in de champions league achter elkaar invliegen die hoek invliegen was het Barb niet gegund. Echt vlak voor tijd kreeg ook Vitesse Delft een terecht penalty en onze Mauw Cillissen koos bewust de verkeerde hoek!